Флексо студио

Флексо Студио е екип в ЗЕН Електроникс, който е специализиран в областта на цялостните уеб решения за успешно онлайн присъствие. Постигането на максимални резултати изисква след създаването на един уеб сайт, работата да продължи със синхронизирани действия за онлайн маркетинг и текуща поддържка. Според конкретните нужди на всяка уеб платформа Флексо Студио предлага няколко основни типа услуги и сервизи:

Одит на сайт – безплатна услуга, при която в рамките на 3 работни дни се изготвя експертна оценка на вече съществуващ уеб сайт, с помоща на световно признати методи, ползвани и от водещи корпорации и фирми в цял свят. В рамките на 3 работни дни се изготвя отчет с основните предимства и недостатъци на зададения фирмен уеб сайт.

Пакети услуги за цялостни уеб решения – обхващат както комплексни стратегии за пълното развитие на фирмени уеб сайтове и е-магазини, така и минимални пакети, за хора/фирми, чийто бизнес, макар и да не е пряко зависим от интернет, се нуждае от уеб присъствие.

Публични сервизи – към сайта се добавя нова функционалност, която подмога разрастването на бизнеса в онлайн пространстовото, например „Онлайн чат“.

Коментари са забранени.